Økologisk hudpleje

Klinikken tilbyder forskellige former for skønne ansigtsbehandlinger, farvning af vipper og bryn, voksning af ben m.m. Ansigtsbehandlinger udføres udelukkende med økologiske mærker som Evolve, Jurlique og Green People.

Massage

Massage er en dybdegående behandling, der forebygger og afhjælper infiltrationer, løsner op for anspændte muskler, øger blodcirkulationen og kan afhjælpe spændingshovedpine. Massage virker afstressende og giver fornyet velvære til kroppen.

Japansk Lifting

En 100% naturlig behandlingsform, som bl.a. mindsker mimiske rynker, fjerner poser under øjnene, dræner overskydende væske og affaldsstoffer og giver dig din naturlige glød igen. Desuden er behandlingen meget afstressende.

Coaching

Få inspiration samt motivation til at lave de ændringer i dit liv, der kan give dig øget sundhed, mere energi, større overskud og et evt. vægttab.

Zoneterapi

Under og ovenpå dine fødder ligger punkter, som refererer til alle kropsdele og indre organer. Ømme punkter indikerer blokeringer, som kan løsne op ved massage og trykteknikker, hvorved kroppens naturlige balance genoprettes.

Stress af med healing

Healing er perfekt for dig, der mangler overskud i hverdagen eller har brug for et pusterum, hvor du kobler fra og lader op påny.